UOF logo Upplands Ornitologiska Förening

Shoppen

Här nedan finner du ett urval av vad vi har till försäljning. Är det något du saknar så maila gärna förslag till oss på shoppen(at)uof.nu.

Beställ på shoppen (at) uof.nu och betala över UOF:s pg 22 87 04-3 (priserna är inkl. porto). Ange vad du vill köpa och betala in rätt belopp. Glöm inte ditt namn och din adress! Har du några frågor så kontakta Adam Sterno ansvarig för shoppen på ovanstående mailadress.

Passa på och stödja föreningen genom att köpa något av nedanstående. Givetvis kan man även stödja föreningen med en gåva också utan att köpa något. Skriv då 'Gåva' på inbetalningen.

UOF keps - 100 kronor

keps

Vi har nu en mycket bekväm och suveränt bra keps med vår logo till salu. Färgen är svart med vit loga. Köp nya kepsen för 100:- så stödjer du samtidigt föreningen.

Tyvärr kan vi inte skicka kepsen på posten utan ring till Adam på 0738-11 57 41 eller Peter på 0730-67 31 45 och kom överens om hur du får tag på denna klenod. Det går också bra att maila in en beställning på adam1968(at)interia.pl.

Fågellokaler i Uppland och Stockholms län - 250 kronor

boken

Den stora lokalguiden - ett måste för dig som vill hitta nya smultronställen. Över 400 sidor med 160 fågellokaler. Tips om rutter för ugglor, gäss, nattsångare, vinterfåglar osv.

CD skiva Europas Ugglor - 180 kronor

ugglor CD

77 olika läten från alla 13 europeiska ugglearter, mellan 2 och 9 olika läten per art. Inte bara spelande hanar utan även kontaktläten, honor, tiggande ungar med mera. Bifogat häfte innehåller beskrivningar pa svenska och engelska samt sonogram av spelande hanar. Cirka 68 min.

T-shirt med UOF logga - 150 kronor

T-shirt

Svart eller beige, finns för tillfället bara i storlek L. Glöm inte att ange vilken färg vill du ha.

FDC (Förstadagsutgåva) av frimärkena Bevingat - 100 kronor

FDC

Frimärkena gavs ut 2009 och är baserade på Brutus Östlings bilder. FDC:n är signerad av Brutus Östling! Mycket begränsad upplaga

Självhäftande UOF dekal med skäggdoppingar - 10 kronor

dekal

14,5 x 13 cm, ritad av Staffan Ullström.

UOF Presentkort

presentkort

Vill du ge bort 1 års medlemskap till någon? Betala in 170:- på postgirot som ovan och skriv vem gåvan är till på mail till oss så kan vi skicka ett presentkort som bevis på medlemskapet.

Gamla nummer av Fåglar i Uppland

De är tillgängliga för 10 kronor per nummer + porto beroende på hur många nummer ni beställer. Betala inga pengar i förväg utan kontakta oss via mail och skriv vilka nummer ni är intresserade av. Alla finns tyvärr inte tillgängliga men vi kan skicka en lista på de som finns.